Bimla samen met haar dochter
Indonesische man met lepra
 • Een testament in 5 stappen

  Overweegt u een goed doel te laten delen in uw nalatenschap? Leg uw wensen eenvoudig vast in een testament, aan de hand van deze 5 stappen.

  Ga naar de stappen
 • Hoe kan ik nalaten aan de Leprastichting

  Alle mogelijkheden voor nalaten aan de Leprastichting op een rijtje.

  Hoe kunt u nalaten
 • Vraag gratis brochure aan

  Wilt u meer informatie over nalaten aan de Leprastichting? Vraag dan onze gratis brochure of een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan.

  Meer informatie aanvragen

“Ik vond het een eer maar ook een hele verantwoordelijkheid toen oom Ad mij vroeg als executeur”

Oom Ad was een bescheiden man; hij leefde 97 jaar in zijn ouderlijk huis dat hij vrijwel net zo achterliet als het was gebouwd. Zonder verwarming, zonder douche en zonder moderne sanitaire voorzieningen. Voor oom Ad was het goed, hij leefde in eenvoud en was met weinig tevreden. Hij had geen groot sociaal leven maar was wel betrokken bij anderen. Zo schonk hij tijdens zijn leven aan goede doelen en heeft ook een aantal in zijn nalatenschap opgenomen, waaronder de Leprastichting. Wij gingen in gesprek met de nicht en executeur van oom Ad.

100% van uw nalatenschap komt ten goede aan de Leprastichting

Met elke bijdrage, groot of klein, komen we dichter bij onze droom; een wereld zonder lepra. Bovendien komt 100% van uw nalatenschap ten goede aan de Leprastichting. Als ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling, hoeven wij namelijk geen erfbelasting te betalen over het bedrag dat u ons nalaat. Ook zijn we een Erkend Goed Doel en voldoen we aan de strenge kwaliteitseisen van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Zo kunt u ervan uitgaan dat we zorgvuldig omgaan met iedere euro, en hierover verantwoording afleggen.

De brochure over nalaten aan de Leprastichting

Vraag de gratis brochure over nalaten aan

In de brochure kunt u onder andere lezen wat wij met uw bijdragen doen, hoe u zich kunt voorbereiden, en hoe het werkt bij de notaris. Vraag vrijblijvend de gratis brochure aan.

Barry Jager

Hebt u nog vragen?

Via het testament kunt u op een heel bijzondere manier bijdragen aan een wereld zonder lepra. Wilt u daar meer over weten? Ik ga graag met u in gesprek. Uiteraard is alles wat wij bespreken vertrouwelijk en bent u tot niets verplicht. Neemt u gerust contact met mij op via 020-595 05 31 of b.jager@leprastichting.nl

Schrijf u in voor de e-mailnieuwsbrief en ontvang nieuws en informatie over acties of volg ons op social media.