Periodieke schenkingsovereenkomst aanvragen

Uw donatie omzetten in een periodieke schenkingsovereenkomst, hebt u daar wel eens aan gedacht?

Wat houdt het in?

Brochure Periodieke schenking 3d

Met een periodieke schenkingsovereenkomst draagt u minimaal vijf jaar bij aan leprabestrijding. Uw giften zijn dan aftrekbaar voor uw inkomstenbelasting. Van elke euro die u aan ons schenkt, ontvangt u maximaal de helft terug van de Belastingdienst. Als u uw gift verhoogt, kost het u niets extra. Met hetzelfde bedrag, helpt u zo nog meer mensen met lepra! Zou u ons willen helpen met een periodieke schenking? Vul het formulier hiernaast in en ontvang vrijblijvend het formulier om periodiek te schenken!

Vragen?

Heeft u vragen over nalaten aan de Leprastichting? Petra van den Heuvel beantwoordt graag al uw vragen en neemt alle tijd voor u. Neemt u gerust contact met haar op via 020 – 595 0505 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alles over periodiek schenken:

Hoe wordt je donatie besteedRekenvoorbeeld van het fiscale voordeel >

periodiekschenkenbannerGeven met belastingvoordeel via een periodieke schenking >

rietblombanner'Mijn bijdrage is nu echt meer waard' >

Ja, ik wil graag vrijblijvend het formulier om periodiek te schenken ontvangen!

Aanhef

Voorletters*

Achternaam*
Vul uw achternaam in.