83% van het geld wordt besteed aan de doelstellingen. We besteden dus van elke uitgegeven euro 17 cent aan zaken die nodig zijn om ons doel te kunnen bereiken en de organisatie daarvoor op orde te houden.

Het jaarinkomen van onze directeur Jan van Berkel is € 117.181,- (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Hierbij volgt de Leprastichting de Beloningsregeling voor Directeuren van brancheorganisatie Goede Doelen Nederland. De functie van directeur binnen onze organisatie is meer dan een fulltime baan. Een baan met grote verantwoordelijkheden die door een professional moet worden uitgevoerd. Lees meer over ons beloningsbeleid.

De leden van de Raad van Toezicht ontvangen geen vergoeding.

Schrijf u in voor de e-mailnieuwsbrief en ontvang nieuws en informatie over acties of volg ons op social media.