Jan, Jans en de kinderen in Mozambique en Suriname

Verkoopprijs € 12,95
Uw vrijwillige donatie:
Beschrijving

Anderhalf jaar na het stoppen met het zelf tekenen van zijn wekelijkse strip ‘Jan, Jans en de kinderen’ in Libelle heeft Striptekenaar Jan Kruis zich sinds 2001 als ambassadeur van de Leprastichting ingezet. In die rol bracht hij een bezoek aan ons werk in Mozambique en Suriname om twee stripalbums voor de Leprastichting te maken. Hij verwerkte zijn ervaringen in twee lange, doorlopende avonturen, waarin het bekende stripgezin in aanraking kwam met de dramatische gevolgen die lepra teweegbrengt. De prachtige strips werden door zijn lezers en fans zeer enthousiast ontvangen.

Ga mee op avontuur met Jan, Jans en de kinderen in Mozambique en Suriname en ontdek wat lepra en een oude neef van opa met elkaar te maken hebben.

Details: 96 pagina's, strips