De 370,6 miljoen euro die de Postcode Loterij dit jaar doneert aan goede doelen is verdeeld over 117 organisaties, waaronder de Leprastichting. In totaal heeft de loterij sinds 1989 ruim 5,8 miljard euro geschonken aan honderden goede doelen en maatschappelijke initiatieven.

Sinds 1996 ontvangt de Leprastichting jaarlijks 1,35 miljoen euro van Nationale Postcode Loterij. Ook dit jaar ontvangen we steun voor onze leprabestrijding. We zijn de 3 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij daar ontzettend dankbaar voor! Dankzij hun steun kan de Leprastichting ook projecten ondersteunen die misschien minder aantrekkelijk zijn voor het grote publiek, maar essentieel zijn voor een succesvolle bestrijding van lepra.

Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

Schrijf u in voor de e-mailnieuwsbrief of volg ons op social media.