Nalaten aan de Leprastichting

 

In de jaren vijftig werkte de Nederlandse tropenarts Dr. Dick Leiker in Papoea-Nieuw-Guinea en zag met eigen ogen hoe moeilijk de ziekte te behandelen was, hoe groot de taboes waren en hoe ernstig de impact op het leven was door verminkingen en sociale uitsluiting. Toen hij na acht jaar terugging naar Nederland specialiseerde hij zich verder in de aanpak van lepra en zette hij zijn levenswerk voort door samen met Francisca Anten in 1967 de Leprastichting op te richten. Nu zetten wij zijn nalatenschap, zijn droom, voort met u.

 

dokter Leiker

 

Uw nalatenschap

Tot lepra definitief de wereld uit is, hebben leprapatiënten de hulp van de Leprastichting nodig. Met een gift uit uw nalatenschap kunnen we in de toekomst leprapatiënten op tijd onderzoeken en behandelen.

 

'Met wat ik nalaat aan de Leprastichting wil ik graag helpen om het lepraprobleem op te lossen. Het raakt me zo dat leprapatiënten verminkt en uit de maatschappij verstoten raken.’ Alie Schutten, donateur

 

Gratis brochure over nalaten aan de Leprastichting

Vraag vrijblijvend onze gratis brochure over nalaten aan. In deze brochure kunt u alles terugvinden over nalaten aan een goed doel, wat de Leprastichting doet, leest u prachtige succes verhalen en nog veel meer.

 

nalaten brochure Leprastichting

 

Brochure over nalaten aanvragen

 

  

Nalaten doet u zó

Contactpersoon nalatenschappen: Barry Jager

Wist u dat de Leprastichting geen erfbelasting hoeft te betalen? Wij zijn namelijk een ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling. We zijn tevens een Erkend Goed Doel en voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het CBF. Zo kunt u ervan uitgaan dat we zorgvuldig omgaan met iedere euro, en hierover verantwoording afleggen. Lees meer over nalaten aan een goed doel.

 

Vragen of persoonlijk contact over nalaten aan de Leprastichting?

Barry Jager beantwoordt graag al uw vragen en neemt alle tijd voor u. Dit kan telefonisch, maar hij kan ook thuis bij u langskomen. Neemt u gerust contact met hem op via 020 – 595 0531 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 

 

Alles over nalaten en uw nalatenschap

Alie Schutten: nalatenschapAlie Schutten: ‘Ik weet nu zeker dat mijn geld goed terecht komt’ >>

Informatie over nalatenInformatie over nalaten aan een Goed Doel >>

Banner nalatenbrochureGratis brochure over nalaten aan de Leprastichting >>

 

E-mailnieuwsbrief

 

 

Volg ons ook op:

  fb   twitter   youtube   LinkedIn follow logo