Benefietwedstrijd op WereldLepraDag

NBE sfeerfoto1

26 januari 2017

Op WereldLepraDag, zondag 28 januari, speelt het Nederlands Burgemeesters Elftal een speciale benefietwedstrijd tegen medewerkers van PinkRoccade. Beide ploegen treffen elkaar in Sportpark Kaalheide in Kerkrade om 11.00 uur. Wie zal er winnen?

Nederlands Burgemeesters Elftal

Ongeacht de uitslag is de Leprastichting de winnaar, want na afloop van de wedstrijd zal PinkRoccade een cheque ten bate van ons werk uitreiken. PinkRoccade is een trouwe hoofdsponsor van het Nederlands Burgemeesters Elftal.

Opbrengst voor leprapatiënten

Het Nederlands Burgemeesters Elftal is een team van burgemeesters van verschillende gemeenten in Nederland. Het team zet zich al 29 jaar in voor de Leprastichting. In 2018 zullen de burgemeesters vijf benefietwedstrijden spelen. Met de opbrengsten kunnen wij vele leprapatiënten helpen.

nbe 2017